Jag driter i et

HA! Nu har  jag tagit mitt sista samtal.
Kanske nånsin, vem vet. Hejråå!Posted in Other
2008-10-31 at 20:39:27Oooooo aaaaaahIdag blev det två.
Posted in Music & Video
2008-10-31 at 19:02:39I'll cry for you

Posted in Music & Video
2008-10-31 at 18:57:03Storebror ser dej..

Posted in Other
2008-10-30 at 15:03:12It's like I'm already gone

Slängde iväg ett sms till Isse i ett försök att trösta henne eftersom hon är i Ume men inte har tillåtelse att shoppa.
"Åh jag förstår dej, det suger. Men vad som inte suger är att vi åker nästa vecka!"

Jag fick ett svar som löd:
"Men sluta säg inte sådär det är fan helt sjukt alltså HELT SJUKT!"

Öhh, galen tjej. Men seriöst, NÄSTA VECKA!

Posted in Other
2008-10-29 at 11:43:07Tänk att det händer ändå

Lars kom just fram till mej, visade upp tre fingrar och sa att han skulle försöka fixa så att jag kan sluta tidigare på fredag. Han vill verkligen bli av med mej så fort som möjligt. Jag som trodde han gillade mej. Fan.

Posted in Other
2008-10-28 at 15:18:03Midvinternattens köld är hård

Jag vet egentligen inte om jag har har någonting att säg till om men jag tycker det var riktigt skönt och kyligt ute idag. Uppfriskande på något vis. Fast jag måste ju bara vistas i det i 11 dagar till så jag tror jag ska sluta prata. Nu.
Posted in Other
2008-10-28 at 15:07:49Jag föll djupt och handlöst

Nu har jag ramlat dit, och riktigt rejält den här gången. Jag har gått och blivit kär. Så sjukt himla kär att det fysiskt gör ont i hjärtat. Jag vet inte, det kanske bara är jag, men jag tycker inte att det här kom speciellt lägligt med tanke på att jag lämnar landet om mindre än 14 dar. Det enda jag egentligen vill är att sitta och titta på honom. Men det går ju inte. Jag skulle bara vilja krama honom hårt och aldrig nånsin släppa taget. Men det kan jag inte. Man vet ju aldrig vad som händer när jag kommer hem, men som sagt, det är ju ett tag kvar. Han kanske redan har hittat en annan matte då. Eller ännu värre, växt upp!

Posted in Personal
2008-10-27 at 17:35:52Dilemma

Jag sitter och funderar på vad jag ska göra med den här artikeln.
Visa, eller inte visa för mamsen? Det är tveksamt alltså.
Posted in Other
2008-10-27 at 14:11:58Funderationer

En kollega berättade idag att hon hade nån slags existentiell kris. "Vad går det ut på?" frågade hon mej och det gjorde att jag började tänka. Det bara snurrade runt i all världens fart i huvudet och nu känner jag mej helt störd. Det är nästan som när jag tänker på rymden. Det går inte, för då tillslut blir känner jag mej helt psyk. För egentligen, om man är astronaut och råkar sväva iväg, bort ut i yttre rymden, vars tar man då vägen? Tar det nånsin slut?

Posted in Personal
2008-10-27 at 13:52:07Myror i brallan

Min pappa fyllde år igår. 52 hela år. Fast han ansåg att vi hade kastat om siffrorna, men jag vet inte. Det var för övrigt den andra födelsedagskalaset jag var på denna helg. Det har varit sjukt majs.

Jag slog föresten vad med Petter igårkväll om att Lars skulle möta mej med ett :
"Fem dagar kvar nu!"  Jag hade så rätt att det nästan blev lite obehagligt.
Posted in Other
2008-10-27 at 10:29:49Or the snow that floats from the sky

På tal om tid. Jag älskar den här.

Posted in Music & Video
2008-10-26 at 10:34:30What is time? Is it the autumn leaves that change?

Vaknade nyss och kollade på mobilen. "Aah, sweet, klockan är 11, då är det lagomt att stiga upp" tänkte jag, sträckte på mej och skuttade upp. Då fick jag syn på videoklockan (haha ja vi har fortfarande en) och där var klockan bara tio! Jag hade vunnit en hel  timme! Det är det här som är rikedom.

 
Posted in Other
2008-10-26 at 10:22:48Vi syns i marshallens skugga

Ha en trevlig kväll så kanske polletten trillar ner.
Posted in Other
2008-10-25 at 20:04:04En jobbar och en tittar


Chefen jobbar och den anställda tittar på.

Båda har lite fuffens för sej, och ingen vet egentligen vad.

Förutom jag. Ingen av dem kunde nämligen hålla sej, så de berättade.

Jag vet, men alla andra undrar fortfarande.

Posted in Other
2008-10-24 at 14:00:05Vad jag bryr mig om nuVad jag bryr mig om nu
är att höra dig andas
veta att du är nära
förlåt, nu slutar jag.
Posted in Music & Video
2008-10-24 at 13:51:02Float very peaceful, reflect the stars above

Jag läste Lars Erikssons blogg och kunde inte låta bli att trollbindas av hans skrivande.
Det var så vackert:

"Jag grät inte så mycket i mitt liv innan jag skaffade min första flickvän, sen grät jag typ hela tiden haha. Saknad, tror jag, efter det man inte har som man vill ha. Ibland en stor sorg blandad med vackerhet, en överväldigande känsla av hur korkade vi människor är, men att vi inte fattar det, att vi bara fortsätter att skapa samma dumheter om och om igen, förevigar det förflutnas misstag utan att ifrågasätta, sånt kan verkligen få mig att känna stor, stor sorg och ledsnad, och jag gråter över mig själv, över människorna. Ibland kan jag gråta av lättnad, när jag är glad, eller över någonting vackert, eller en dålig film med amerikansk förutsägbar handling och pampig musik... ? Ni vet, det är olika. Ibland känner man ingenting, fast man kanske skulle vilja gråta, för när man gråter, då lättar det på trycket, och man känner att man är människa igen, att man känner, för när man känner känslor, då känner man att man lever, medans när man inte känner något, då känner man sig inte levande, apatisk istället. "
Posted in Other
2008-10-23 at 23:03:50Så jag väntar tills imorrnbitti

"Somliga säger att låtarna du gjorde var värdelösa"
"Kanske det, men de var nånting att göra medan man väntar"Posted in Other
2008-10-23 at 12:23:04det enda jag riktigt hör nuförtiden

Varje dag jag kommer til jobbet spricker min chef upp i världens största leende och utbrister:
-Nu är det bara 9 dagar kvar Martina!
-Idag är det 8 dagar kvar! (håller upp fingrarna)
-Martina! Martina! Nu är det bara 7 dagar kvar! (skriker över hela våningen)

Jag vet inte om jag ska tolka det så att han vill bli av med mej eller om han helt enkelt bara är glad för min skull.
Posted in Other
2008-10-23 at 09:58:42Sommarlov, åh sköna sommarlovNi vet den där känsla man har när det är en vecka kvar till sommarlovet? Den där slöa, sköna känslan man känner och som gör att man lägger ner allt i förtid och tänker: "Äh, det är en vecka kvar, vi gör ju ändå inget vettigt. Vad spelar det för roll om jag är på lektion eller inte? Betygen är ju ändå redan satta."

Precis så känner jag just nu. Jag har sju dagar kvar att jobba innan jag får mitt ack så efterlängtade sommarlov långt långt bort i fjärran land. Och nu känner jag att jag verkligen inte orkar mer. Jag IDS inte anstränga mej, utan jag har redan ställt in min hjärna på vila. Nu har jag gjort mitt. My work here is done. Helst av allt skulle jag bara vilja lalla runt med klassen och spela kubb på Udden, like back in the days (närmare bestämt maj/juni iår), men det går visst inte, för nu är skoltiden över. Ett sista, långt sommarlov kan jag vara värd tycker jag. Och jag tror inte ens jag behöver nämna hur bra det känns. Nu börjar livet typ.

Sydney den 9 november alltså, yeah! säger jag bara.
Posted in Other
2008-10-22 at 20:51:45Vi kan le men bara i sekunder

Nu är jag sådär glad igen. Sådär oförskämt glad i magen helt utan anledning.
Någon bakomliggande anledning lär ju gladheten ha men inget jag kommer på sådär på rak arm. Jag fick, i samband med detta, för mej att slå upp lite synonymer till ordet "glad" för att inte låta alltför tjatig. Det här är min reflektion:

- Lycklig, på gott humör, belåten, glättig, gladlynt, gladelig, lättsam, älskvärd, sorglös, sorgfri, nyter, munter, solig, pigg, livad, lätt till sinnes, uppspelt, uppsluppen, upprymd, uppåt, förtjust; lullig, lättberusad 2 glädjande, rolig, trevlig, positiv, angenäm (motsatsord: ledsen, sorgsen, nedstämd)

Detta gjorde att jag även kände mej tvungen att slå upp motsatsen till detta. (Alltså ledsen):

- bedrövad, sorgsen, olycklig, nere, moloken, nedslagen, nedstämd, beklämd, förstämd, melankolisk, olustig, dyster, betryckt, modfälld, tårögd; besviken, förargad; led, uttråkad, trött, less, ur humör (motsatsord: glad)

Jag blir lullig över att höra att ledsen inte har lika många synonymer. HA!
Nu blev det typ ett till sånt där fånigt feel-good inlägg om hur glättig jag är, men jag tänkte att nu när har jag fått det ur mej,  kanske nån annan känner sej lika upprymd som jag.

ps. Pratade nyss med världens värsta hurtbulle som fick mej på ännu bättre humör. Tänk vad så lite kan göra mycket! ds.

Posted in Personal
2008-10-21 at 20:21:54It's not a silly little moment

Posted in Music & Video
2008-10-20 at 14:51:52Jag kommer aldrig tillbaka hit igen

Jag har drömt så mycket konstigt inatt att jag kände mej helt utmattad när jag vaknade imorse. Först var det precis som om jag levde på 1800-talet och allt var smutsigt och massa kryp överallt. Jag minns att det var en jätteobehaglig scen där det kom en hel hop av slemmiga äckliga insekter med långa spröt hit och dit som jagade mej. Jag sprang så fort jag kunde och fick tårar i ögonen och sen, helt plötsligt, förflyttades jag framåt i tiden. Jag såg Eola och en annan snubbe gunga fram och tillbaka i en gigantisk gungställning. Eola pratade svenska och vi förstod varandra hur bra som helst. Jag minns att jag inte tyckte det var konstigt alls. Nisse var också där, plus en annan katt som jag döpte till Pondus. Den var nog vit.

Sen var det slut. Bara sådär. Jag kommer aldrig få veta vem som kunde hoppa längst.
Posted in Dream diary
2008-10-20 at 11:38:03Nu är det nästan snö på marken

Idag var det så kallt att marken var frostig. Jag gick förbi några vattenpölar som hade is runt kanterna och jag kunde inte hålla mej från att gå på dem. Kras, kras, kras sa det. Det blåste inte heller, vilket gjorde det kylan mer behaglig. Inte sådär höstruskigt då det känns som om vinden letar sej in ändå till benmärgen, utan det var en bra kallhet. Det känns som om det går så mycket lättare att andas när det är kallt. Det är en del av vintern jag kommer sakna.
Posted in Personal
2008-10-19 at 20:06:36So, how was your day?

- You know, like every other day.
- But hey,  there's always tomorrow.

Posted in Other
2008-10-19 at 19:37:37'Cause there's too many places I've gotta see.

 If I leave here tomorrow,
would you still remember me?
For I must be travelling on, now.

Posted in Music & Video
2008-10-19 at 00:13:32McDreamy slår verkligheten återigen

Buss 200, Skövde

En tjej och en kille, båda ~15, sitter på bussen och kollar på tv-sidan i Metro.
Tjejen: Åååh, kolla. Greys Anatomy har säsongspremiär idag!
Killen: Ja, men helt seriöst, visst skulle du välja mig istället för Greys Anatomy ikväll?
Tjejen: Jaa... Greys går ju i repris på söndagar.

Posted in Fun
2008-10-18 at 21:08:04Argh.

Jag har kommit på mej själv att bli fullkomligt vansinnig på vissa ljud.
Värst är det när folk andas så ansträngt och rossligt att man hör det.
Varje in-och utandning låter som det sista. Det får mej att vilja ställa mej upp och vråla:
- SLUTA ANDAS SÅDÄR. JAG BLIR GALEN!!
Men det gör jag såklart inte. Jag sitter tyst kvar på min stol, men inuti kokar det.

Posted in Fun
2008-10-15 at 15:14:28I think sometimes you forget where the heart is

Posted in Music & Video
2008-10-15 at 08:00:42Aircraft: Boeing 747-400

- Tänker Du samma sak som mej B1?
- Jag tror det B2.
- Det är "snälla, störta inte nu planet-tajm!"
- För mot gummi, glas & metall, betyder ett mirakel inget alls.

Posted in Other
2008-10-14 at 23:35:19Så var försiktig du har mitt liv i din hand

Jag tror det mesta bara är en fråga om förflyttningar som inträffar eller inte inträffar vid rätt tidpunkt. Alla dessa förflyttningar, resulterar oftast i ännu en. Man skulle nästan kunna säga att det är som med ett par dominobrickor. Om första pjäsen knuffas till, kommer den att välta på nästa, som välter på nästa, och så vidare. Om inte den första brickan hade fått sej en knuff just vid det tillfället, hade inte heller nummer två ramlat.

Resten är bara en fråga om de två bilarna.
Krockar de eller krockar de inte?
Det beror alltid på vilken tidpunkt de ger sig av.


Posted in Personal
2008-10-14 at 23:20:25Men allt det här vänder sig in i mig

Jag tror jag har förtroende för dej, verkligt förtroende.
Och det tar sej inte uttryck i något speciellt jag fråga dej om eller berätta om.
Det är en allmän känsla av att lugnt kunna luta min själ mot din själ, mitt hjärta mot ditt hjärta.
Jag vet att du inte kommer att förråda mej medan min själ och mitt hjärta sover.
Posted in Personal
2008-10-13 at 22:22:17Jag tänker aldrig på det, bara ikväll

Jag har börjat städa ur mitt rum. Det känns oerhört vemodigt samtidigt som det känns väldigt väldigt bra. Jag hittade min studentmössa hängandes på en tavla, tog på mej den och spatserade nostalgisk runt i lägenheten en stund. Precis som Doktor Cosmos brukade vandra fram och tillbaka, fram och tillbaka för att tillslut komma på en idé.
Pling! sa det plötsligt  och jag kastade entusiastiskt ur mej:
"HEY! Jag ska bli militär eller nåt så jag får ha på mej en sånhär varje dag!"
"Nämen, ska du döda folk?!",
fick jag av mamma till svar. 

Tack för den uppbackningen mammi, tänkte jag och la tillfälligt ner de framtidsplanerna för att istället sätta mej ner på golvet för att läsa vad folk skrivit i mössan. Bland osammanhängande och svårtydda hälsningar som "Du är bäst på att rulla köttbullar", "Rolandgirl" och "Klipp dej och skaffa ett jobb för fan!"  hittade jag dessa vackra ord:

"När du är typ 70 och läser detta, hoppas allt blev som du ville. KÄRLEK."
Det värsta med livet är att det inte sänder några repriser av de bästa ögonblicken.
Posted in Personal
2008-10-13 at 21:36:16Det blir aldrig som man tänkt sej

Som man brukar säga. Jag fick i alla fall höra Clocks och Where did you sleep last night, så jag var nöjd. Här är i alla fall en del av min konstiga kväll i bilder.Posted in Photo - Random
2008-10-12 at 05:09:44Varför jag älskar google (del 1)

Nånting som gnagt inom mej en tid är : Vad har egentligen Trocadero för smak?
Jag googlade och kom fram till att:

"Trocadero är en läskedryck med smak av fosforsyra, äpple och apelsin. Den lanserades år 1953 av Saturnus AB och är mycket populär i Norrland. "Trocca", som den i folkmun kallas, har kallats "Norrlands nationaldryck". "

Man lär sej nåt nytt varje dag.


Posted in Personal
2008-10-10 at 18:11:21Han hann till och med före mamma

FIck ett sms av min äldsta bror imorse klockan 06:54
där han önskade mej en god morgon och gratulerade
mej på namnsdagen. Personligen tyckte jag att det är
fränt att han håller koll på mina mellannamn.
Posted in Other
2008-10-10 at 00:18:14soon, this is it

Idag ramlade det ner en lista i brevinkastet med de personer som ska resa till Australien samtidigt som oss. Thanks to facebook vet jag nu hur 12 av dessa människor ser ut.

När jag berättade om detta för Isse fick jag ett rättså ivrig sms tillbaka:
"Alltså shit shit shit jag fattar det inte typ fast jag är hur taggad som helst!!
Haha jag vill fara nuuu! Fan det här händer typ."

Ja, det är 16 dagar kvar att jobba sen säger jag hejrå och så ses vi inte på ett tag.
Posted in Other
2008-10-09 at 23:07:38Hagelbäcks matrast (introt)Håkan, du är en ängel. Nu känns det bättre. Bara själva programmet som saknas.
Posted in Other
2008-10-09 at 22:33:55Björnens vrål, björnens vrål, Luleå gjorde (åtta) mål

Vi kan ju slå vad om att vi i tidningarna imorgon kommer att få läsa
om "Bartecko-effekten" och om hur han har kommit för att rädda oss.
Rätta mej om jag har fel.
Posted in Other
2008-10-09 at 22:06:59shiver, shudder, thrill

Jag får fortfarande rysningar av Grey's.
Jag trodde sommaruppehållet och de där missade avsnitten
i våras hade tyglat mej. Att jag inte längre skulle tycka om det
lika mycket med tanke på att hela programmet har gått ner sej lite.

Hu så fel jag har haft.
Jag sitter ändå med rysningar längs hela ryggraden
och ögonen fyllda av tårar. Det spelar ingen roll vad som händer.
Värst är det när folk dör och precis innan säger saker som: "I'm not done loving you."
Posted in Other
2008-10-08 at 23:21:03Google får kliva åt sidan

Jag har börjat borsta tänderna med vänster hand.
Jag läste någonstans att det tränar hjärnan.
Tänk om man vore tvåhänt. Det borde ju gå om man tränar?
Min farfar är det. Han kan måla och täjla och greja med båda händerna.
Jag ska satsa på det. Vänsterhanden ska bli min bästa vän.
Posted in Fun
2008-10-08 at 23:04:14Hela jag är ett fynd

Jag och Petter jämförde kläder idag.
Jag visade honom nöjt det linne jag köpte
på Monki för 100 kronor och så började
vi prata om vad våra kläder var värda.
Det är helt sannslöst.
Vi kom fram till att jag är bra på att fynda
och att killar inte har det lätt.Linne, Monki, 100 kr
Kofta, H&M, 30 kr
Jeans, Cheap Monday, 400 kr
Skor, New Yorker, 69 kr
Summa: 599 krT-shirt, Puma, 199 kr
Tröja, Peak Performace, 999 kr
Jeans, Evisu,  2500 kr
Skor, Vagabond, 999 kr
Summa: 4697 kr

Med enkel överslagsräkning skulle jag alltså kunna köpa ungefär 
8 outfits för samma pengar som Petter fått 1 (en) för.

Posted in Flea market
2008-10-08 at 12:23:52Dagen i bilder


En sjukt nöjd Isse på Max (hon hade just fått i sej sin sourcream and pepper dip).
OBSERVERA ROLAND I BAKGRUNDEN!


Vi var på Storheden i tre timmar. Det är oklart vad vi egentligen gjorde under tiden.
Inte var det mycket vettigt.


Men vi lyckades, efter många om och men, att välja varsin resväska.
Issa med den stora jag lutar mej mot, och min som skymtar i nedre delen av bilden.

Milt sagt kan man säga att vi är väldigt nöjda med våra inköp.
Plus att vi fick träffa och surra lite med allas våran Roland. Kan det bli bättre än så?
Posted in Other
2008-10-07 at 21:24:50Life, as it should be

Posted in Photo - Random
2008-10-06 at 20:40:00Sing halleluja, sing it

Jag fick ATK imorrn! Första gången i världshistorien!
Det betyder alltså att istället för att sitta här och uggla till
halv fem imorrn glider jag hem klockan tre.
Det finns typ en Gud.
Posted in Other
2008-10-06 at 16:19:20En liten grej att se framemot

Jag och Isse ska handla resväskor imorgon.
Jag känner mej som en unge dan innan julafton
som är så spänd på vad som komma skall att
hon/han inte kan sova. Det är ju inte sovtajm riktigt
än men jag känner på mej att det kommer bli
svår match för John Blund ikväll.

19 arbetsdagar kvar nu.
Snälla låt det gå fort för jag dör här borta.

Posted in Other
2008-10-06 at 16:00:13Stjärnorna har helt rätt denna gång

Köpte en Cosmopolitan för att roa mej själv lite under tågfärden upp till Arlanda.
Där i hittade jag mitt horoskop, vilket löd enligt följande:

SKORPIONEN 23 oktober-21 november
Spara pengar Börja spara lite extra slantar för att
kunna förverkliga en dröm, som att göra en lång resa.

Tänk va rätt det kan bli.
Mitt i prick liksom.
Posted in Other
2008-10-05 at 21:48:37Denna helg har jag:

♦ Highfive-at med Björn Gustafsson på Arlanda
♦ Hittat lila converse till priset av 69 pesetas
♦ Handlat klänningar på Monki
♦ Lyssnat på östgötska
♦ Ätit på Chili and Wok två gånger, och konstaterat att det är mitt favoritmatställe
♦ Stått på en stubbe
♦ Pratat med ankor
♦ Blandat diverse daiquiries
♦ Förlorat 400 spänn på jenga
♦ Blivit fly förbannad över detta, eftersom det är oacceptabelt att förlora mot sina bröder
♦ Bjudit mina bröder på jägermeister och på så sätt betalat tillbaka min skuld
♦ Dansat till Carola, Drömhus, Bröderna Herreys och Arvingarna
♦ Utropat: "Vi kommer vi inte ses på 7 månader brorsan!" och fått ett: "Gör inget som inte jag hade gjort", till svar.
♦ Suttit på plats 25 i tåget
♦ Grämt mej över att måsta åka hem

     

Posted in Other
2008-10-05 at 11:36:32Öööh..

En av grejerna jag hittade i kylskåpet var bredbar fetaost.
Vad är det frågan om? Finns det ens?
Det var rätt gott i alla fall. Men oerhört konstigt.
Posted in Fun
2008-10-03 at 21:55:55Alltså hallå

De har en garderob.
Som man går in i.

Posted in Other
2008-10-03 at 20:50:01Norwegian har satt sin sista potät

Min första lördag denna helg blev kanske inte riktigt så lyckad som jag ville.
Flyget var försenat vilket ledde till att vi missade vårt tåg till Norrköping och fick vänta.
Vänta. Bland det värsta som finns, speciellt när man ser alla små detaljer som gör hela processen så omständig och utdragen. Till exempel: "Vi beklagar för förseningen....hoppas ni ska ha en trevlig resa här ombord med oss...  vi hoppas att ni kommer tillbaka snart!" HALLÅ! Det hjälper inte att beklaga att flyget blev försenat, gasa istället! Om du hade skippat att säga detdär hade vi kanske varit framme nu? Herregud.

I alla fall, nu sitter jag här i min ensamhet i Norrköping. Danne och Emilia åkte just iväg för att hämta Arre och Kate på Arlanda. Ett långt lång-bord är uppdukat inför festen imorgon med en, två, tre, fyra, fem, sex, sju, åtta, nio, tio, elva, tolv, tretton, fjorton glas och dubbelt så många bestick. Måste gå och kika in kylskåpet vad det kan bli för mat, jag blev så nyfiken.

Råkade föresten handla lite grejer idag. Jag älskar Monki.
Posted in Other
2008-10-03 at 20:28:28Jag gillar detta

Jag hade fredag idag,
Det betyder att jag kommer få två lördagar,
hur käckt är inte det?

Posted in Personal
2008-10-02 at 23:10:58om man ändå kunde trolla

Nu är jag sådär varm i hjärtat igen,
även fast allt är rätt hopplöst. 
Det känns som en blandning av 
skräckblandad förtjusning 
och förtvivlan.

Det slog mej, som ett hårt knytnävsslag rakt i ansiktet,
att när jag åker iväg kommer jag inte träffa de
människorna jag tycker om på 6 månader.

Ändå är jag glad.
På ett konstigt sätt.
Posted in Personal
2008-10-02 at 14:33:57KissemissVar-en-da gång blir jag varm i hjärtat och ögonen fylls med tårar.
Posted in Other
2008-10-01 at 22:32:07Vilka nötter

Arre: Ska du med på Ica?
Jag: Alright.
Arre: Okej, jag kommer ner.
Det dröjer både 10 och 20 minuter innan han kliver in genom dörren.
Arre: Förlåt, jag glömde att komma ner. Vad ska vi handla?
Jag: Vad behöver du?
Arre: Jag vet inte, lite fix. Nötter?
Jag: Okej.Den som kom med idén att krydda caschewnötter med sourcream and onion är ett geni.
Posted in Other
2008-10-01 at 19:11:32


RSS 2.0