tv-tips !

Jag har alltid gillat matprogram. För någon vecka sedan upptäckte jag "Dessertmästarna" på kanal5 play och plöjde igenom alla avsnitt som kommit ut ganska snabbt. Sedan googlade jag helt enkelt "mat+programm" för att försöka stilla mina matprogramsbehov och hittade då "Niklas mat" på ettan. Blev direkt frälst. Slår inte "Historieätarna" direkt men är väldigt bra ändå.
 
Min favoritkock var den italienska i avsnitt 2. 
 
Kolla här vettja om ni gillar mat!  (eller klicka på bilden)
 
 
 
 
Posted in Eatable
2013-11-04 at 10:00:00hej november

ja det där med att börja vardagsfota och blogga gick ju bra. inte. 
 
Vi sov i alla fall länge idag och bestämde oss efter frukosten (en rosa smoothie med apelsinsaft och hallon och hemgjord pizza från igår) för att bege oss ut på fyndjakt! Det var nämligen en speciell första söndag i november för det var loppis vid Rheinenergiestadion som är en fotbollsarena väster om stan.  
 
 
Kostja stannade och tittade på en pågående fotbollsmatch (förmodligen FC Köln division 9) och lät mig gå i förväg eftersom jag var ivrig! Har inget tålamod när det kommer till fotboll om det inte är nån jag känner som spelar eller om det är en landskamp med många mål. Brukar mest följa med som moralisk stöd med en bok nedsmugglad i väskan för att inte dö av långtråkan. 
 
 
Så jag gick i förväg och rekade.
 
 
Spanade in en fin köksbänk från 30-40-talet som vi senare köpte efter att ha prutat ner priset 25 €. Ett bra pruttips är att säga att man är student. Fungerar även fast man inte är nån. Man ser medlidandet i försäljarens ögon direkt och får handla billigare. 
 
 
Låt inte solstrålarna lura er. Det var isande kallt. Blåste och hade sig. 
 
 
Den här lilla byrån blev jag lite förtjust i. Blev dock inget köp eftersom studentprutningen inte fungerade lika bra hos denna försäljare.
 
 
Ja, det var den söndagen. Kul att se dig november. 
 
 
Här är fynden föresten. Köksbänken till vår nästa lägehet som vi inte har hittat ännu, en holländsk soptunna, en lampa och en boxningshandske. Kändes relevant.
 
 
 
 
Posted in Other
2013-11-03 at 21:34:19


RSS 2.0