What's up with the missions?

Man skulle ju kunna säga att det går himla bra, men man skulle även kunna säga att man inte vet nånting. Det största frågetecknet av alla är hur det går för Isse? Har hon bestämt sej ännu? Har hon riktat in sej på målet? Och den inte helt ointressanta frågan, vem/vad ÄR målet? Säg det den som vet.

Ikväll blir det  genrep inför dansföreställningen lördag/söndag och sen blir det väl några slags festligheter.  Än har vi inte gett upp!

Posted in Other
2008-05-30 at 16:22:11Oh vilken härlig dag


Lalalalalalalalala...
Lalalalalalalalala...
Lalalalalalalalala...
Posted in Other
2008-05-29 at 20:55:31Hey hoe let's go

SKORPIONEN 23/10-22/11
Du vill nu gärna komma ut lite mer,
vilket du förmodligen också prioriterar framför en del annat.

Nähäää?!
Nu kör vi klassen.
Posted in Other
2008-05-28 at 14:45:47En annorlunda väckning

En kraftig smäll. Fönsterrutorna skallrar. Steg i trapphuset och kort därefter pling i ringklockan. Möts av en polis i uniform som informerar oss om att vi snabbast möjligast måste utrymma byggnaden eftersom det har skett en explosion. "Vänta, vaa? Vad sa du nu?"
Traskar yrvaken ner för trappen och möts av åsynen av brandmän, slangar, poliser, glassplitter, rök och dimma.

Jahapp, då var man vaken.


http://www.nsd.se/nyheter/artikel.aspx?ArticleId=3762985

Posted in Fun
2008-05-24 at 20:14:21It's a beautiful day


Det är någorlunda väder.
Det är ingen mer skola.
Det går bra nu.
Det är fredag.

image15Don't let it get away.
Posted in Other
2008-05-23 at 19:59:15Den där Roland

Min lärare ringde mej idag. Han heter Roland. Jag satt på jobbet och hade för tillfället ingen kund i örat så när det ringde ett konstigt nummer på min mobil så svarade jag. Eftersom han och jag inte brukar ha så mycket kontakt på fritiden sådär så hade jag för ett ögonblick svårt att lokalisera vem som ville mej vad.

Personen i luren:"Hej det är Roland från skolan. Vars är du?! Jag sitter och väntar på att du ska göra ditt excelprov!"

Det visade sej alltså vara självaste Rolle som ringde och letade efter mej. MEJ!
Jag tror han gillar mej. Han är som charmig. Man kan inte låta bli att tycka om honom.

Eller nåt.
Posted in Other
2008-05-22 at 01:00:10Upp och ner och hit och dit

För ett ögonblick trodde jag att allt var som vanligt igen. Att allt var som förr.

Precis då började väckarklockan sjunga. Helvetes jävla skit. Ibland tycks jag ha riktigt svårt att skilja mellan verklighet och dröm, särskilt på sista tiden. Drömde jag eller hände det på rikt? Sa han detdär eller inbillade jag mej bara? Träffade jag dej igår? Näehää..


Ibland känner man att man inte har nån koll på nånting. Allting bara är och händer utan att man orkar bry sej. Ibland är en dröm det finaste man har.Sydney

 

Posted in Dream diary
2008-05-21 at 08:59:17En skumbulle

"Jag börjar bli lite trött på att spela upphetsad varje gång det är någons födelsedag. Jag menar, än sen då? Hur många gånger måste vi fira att någon föddes? Varje år, varje person, om och om igen? Allt du har gjort var att inte dö de senaste tolv månaderna!" Jerry Seinfeld

Å ena sidan håller jag med honom. 
Å andra sidan fyller Håkke år idag, och honom har jag inte tröttnat på att fira. Blir det ett födelsedagsbad på det här månne? Grattis.
Posted in Personal
2008-05-19 at 17:06:13Jag vill ju bara dansa nu

Ibland känner man sej glad utan anledning. Man känner en värme inombords utan att man egentligen vet varför. Det skulle jag vilja säga är den bästa glädjen. Det bara känns i magen att, nääe hörru du, nu är jag glad. Och sen kan man vara glad utan att fundera så mycket mer på det.


I can't refuse it
what to be, got to be
Feel like dancing
dance 'cause we are free
Feel like dancing,
come dance with mePosted in Other
2008-05-14 at 23:28:36"Jag ska bara..." sa Alfons Åberg

Vänta, jag känner igen dethär...image12

"Alfons Åberg är en liten, ganska vanlig kille, (okej jag är en tjej) 
som bor med sin pappa (mamma för min del). Då han är mindre har han en låtsaskompis vid namn Mållgan (min hette Annars), som bara han kan se. Senare, i lekskoleåldern, får han riktiga vänner som Milla och Viktor (Johanna och Isabelle). Han har även en katt som heter Pussel (Mira, även kallad Kisse). ""Alfons! Kom nu, klockan är mycket", ropar pappa från köket. "Vi måste gå till dagis!"
"Ja, jag kommer", säger Alfons, "jag ska bara..."


Jag ska bara...

Posted in Personal
2008-05-13 at 22:34:47This is the day.

- Isse? - Isse? - LISSNA.

Johanna tjyvbörjade för inte så länge och allt verkar fungera som det ska.
Jag själv kommer som sagt försöka mej på en repris från förra året och har sakta men säkert satt bollen i rullning. Joho har alltså ett litet försprång, men som man brukar säga; allt kan hända!  But what about you Sven? Make it happen!Och en liten parentes bara:
Min uppskattade ålder enligt
Vuxenpoäng.com är:

8.9 år.


Huuh. Öööh.. Jaa. Som sagt.

Posted in Other
2008-05-13 at 21:23:03"We're adults. When did that happen?"

"And how do we make it stop?"


Jag vill verkligen inte bli vuxen. Det måste ju vara bland det tråkigaste man kan bli.
Tänk att måste gå till jobbet och göra samma jäkla sak var-enda dag! Jag hade nog blivit knäpp. Jag skulle kunna tro att det ligger nånting i det dom som redan har gått ut skolan säger. Vi har det allt bra. Vi som fortfarande är barn. Man borde nog ta till vara på de här sista veckorna som är kvar för att sedan orka stå emot pressen att bli stor.


Å andra sidan säger jag inte nej till att få en jobbtelefon och månadslön.
Då känner man sej helt plötsligt som nånting mer.

Typ som ett seriöst & viktigt barn. (För fan heller att jag blir vuxen.)"Jag blir väldigt irriterad när de vuxna tjatar om vad jag ska bli.
Jag är ju någonting, eller hur? Jag är ett barn."  - Erik, 6 år
Posted in Personal
2008-05-12 at 23:33:54(Monday morning) here i am

Och inget vet om det,
men jag ska berätta allt för dig
jag ligger på sängen och tänker:
"tänk på mig"

Posted in Other
2008-05-12 at 11:20:44ooh, it's been a long, long (long, long, long, long) time

Jag gillar regn. Det är så härligt att känna regndropparna mot ansiktet. Jag skulle faktiskt till och med kunna säga att jag tycker om regn. När det regnar så känns det som sommar. Asfalten luktar blött och så blir förhoppningsvis gräset grönt. Fast bäst av allt är det att befinna sig i en husvagn. Finns nog inget mysigare än att höra regnet smattra mot taket.


image12
Posted in Personal
2008-05-11 at 23:01:35Fy fan va vi är bra

Alltså gårdagen. Jag tror inte någon på bussen/Storgatan/Grace missade att vi ska ta studenten.
Kvällen började hos Melodi där det allt eftersom ramlade in fler och fler pirater. Det var riktigt många från klassen där, även fast vi saknade några snärtar. Pelle hade till exempel lämnat oss för golf i huvudstaden, va är det för sätt? I alla fall så begav vi oss till slut in till stan och vägen in var en upplevelse må jag säga. Vi sjöng att vi ska ta studenten, våran egenkomponerade "På torsdags äts det ärtsoppa.." och en hel drös med andra glada och muntra sommarlåtar. Och inte tog det slut där. Nej, vi sjöng konstant från bussen, genom hela stan och in på krogen. Nu har det satt igång på rikt.
Posted in Other
2008-05-10 at 18:10:05I guess you never know what you got till it's gone

Jag såg min Meadly igår på någons skärm på Telia. Jag har ingen aning om vem denna någon är och det stör mej lite. Det enda jag vet är att jag saknar henne. Meadly alltså.

Honey
 
Posted in Other
2008-05-10 at 14:14:58Och sen då?

Jag var på ICA Maxi idag. Mestadels på leksaksavdelningen måste jag erkänna och där hittade jag en grej man kunde skriva på. Jag hade en sån när jag var liten. Rätt vad det var när jag stod där och skrev att jag är bäst så slog det mej en sak. Det är bara 29 dagar kvar sen är det över. Slutt! Kaputt! Finito!

Huga liga.

29
Posted in Other
2008-05-08 at 23:06:50Det optimala svaret.

Tänkte bara göra en kort liten redogörelse av ordet "meeh" eftersom jag har stött på många som på något sätt uppfattar ordet som negativt. Negativt behöver det inte alls vara. Det är ett helt fenomenalt ord!
Det var min kära vän Robin som för en ganska lång tid sonm introducerade mej för begreppet och jag fann det mycket användningsbart.


Exempel 1: Du träffar någon du inte träffat på länge och som egentligen inte borde vara där du är - "Meeh!" (Förvånat och snopet, men ändå glatt eftersom det är ett kärt återseende. Som frågan: "Vad gör du här?!" fast i ett ord.)  Ex 2: En vän berättar en vän någonting jobbigt/irriterande/störande - "MEEH!" (Du visar att du är missnöjd och behöver egentligen gå djupare i den diskussionen om du inte vill). Ex 3: Någon säger/gör någonting taskigt - "Meeh." (Fan-va-dum-du-är-meeh.) Ex 4: Någon säger någonting du inte förstod/lyssnade på och du vill försöka se ut som om du förstod/lyssnade i alla fall - "Meeh?" (Liknande: "Jasså det säger du?" Hur du lägger betoningen beror på tonfallet hos den andre.)


Ni hittar säkert på fler användningsområden. Ingenting är för knasigt eller konstigt, allt är tillåtet. Bara er egen fantasi kan stoppa er!
Lycka till!

Posted in Fun
2008-05-08 at 10:35:09Sadpez goes sovpez

Pez
Posted in Other
2008-05-07 at 23:43:002. Elefanter

Helt otroligt. Och då menar jag inte otroligt sådär lite vardagligt,
utan verkligen det-är-inte-möjligt-OTROLIGT!
Tänk att en elefant kan rita finare än vad man själv gör.
Watch and learn.

www.nanok.com/ele

Posted in Fun
2008-05-07 at 22:35:09Jävla man.

Ibland är allting meeh. Som idag. Och igår. På kvällen. Men sånt där brukar gå över ganska fort, eller så skjuter man bara ifrån sej det, bort, bort. Men det blir bättre för det? Näe såklart inte. Bara för stunden, men inte längre än så. Ändå gör man det, skjuter upp saker, bort saker, framåt, iväg. Även fast man borde ta itu med saker på en gång.


En liten lista man borde ta itu med i alla fall:

♦ Boka biljetter till Oz - Has to be done soon soon soon!
♦ Göra klart allt det sista i skolan; marknadsföringsprov imorrn, Adm-prov, Inrternationell ek. inlämning.. och hum?Är det nåmer?

♦ Ha mer koll på saker. Tydligen.

♦ Lära sej franska

♦ Bada såfort isen behagar lämna oss

♦ Bli brun

♦ Och som sagt att ta tag i saker, deal with things, you know.


Men man ska icke förglömma att då och då göra saker bara för att man känner för det.
Som att skita i allt bara för att man inte ids.
Idag är det en sån dag.


 

Posted in Personal
2008-05-07 at 22:21:04


RSS 2.0