urban exploring - på upptäktsfärd

 
Hittade en övergiven träfabrik häromdagen och utforskade dess olika skrymslen och vrår. Himla spännande. Nån som vet om det finns något liknande i Luleå som man kan upptäcka?
 
 
 
Posted in Photo - Architecture
2012-12-11 at 22:53:00a rooftop photo

Jaha, här står vi på ett tak. Hinner inte förklara mer än att det var ännu kallare än vad der ser ut och att vi lite senare klättrade upp i det där tornet som man ser i bakgrunden. De som följer mig på instagram kanske har sett utsiktsbilden där ifrån. Rätt flott.
 
I alla fall, hinner inte förklara mer men det kommer förmodligen lite mer bilder i dagarna. Annars kan ni ju alltid kika in HÄR och kolla. Och/eller följa mig på instagram: gatomalo_

 
 
 
 
 
Posted in Other
2012-12-10 at 00:43:22when you wish upon a star

 
Knåpade ihop en önskelista igårkväll tillsammans med Kostja. Eller vi gjorde såklart en var men man kan väl säga att hans lista urartade ganska fort.. En kiteboard, macbook pro, ipad etc... haha. det här är i alla fall vad jag trånar efter just nu!
 
Utan inbördes ordning:
Nagellack fran Isadora (lila/vinrött/guld eller kanske mörkblått?), boken Underbara Clara, Vintagepimp och hemmafix, laptopväska åhlens, pläd indiska, torrshampoo batiste tropical, Maria Åkerberg Papayapeeling (eller okay, den här ligger egentligen högst upp på listan!), koppar Lagerhaus, Ansiktsmask "Cleansing Claymask" Dr. Hauschka, Canon 5d mark iii
Posted in Other
2012-12-07 at 23:22:27


RSS 2.0