Laleh-Snö

En sa otroligt vacker sang. Kan lyssna pa den om, och om och om igen.
Posted in Music & Video
2010-03-29 at 23:58:13Fynd

Igar var vi pa en Loppmarknad. Vi köpte en brödkniv för 10 kr och en smörburk för 5 kr. Det är nämligen sa att här i Tyskland är smöret inslaget i papper och margarin är i en burk, alltsa het omvänt mot vad vi är van vid. Sa vi hittade denna perfekta lilla "bricka" med ett lock för att stoppa smöret i.

Köksprylar i all ära, men nu till mitt största fynd - ett par skor! Senaste i lördags bestämde jag mej för att jag ville ha ett par vita Converse. Grejen är den att det är sa dyra.. (700 kr, minst) Men igar maste ha varit min lyckodag, för där stod de, pa det sista bordet pa loppisen, i min storlek och allt. (i storlek 37 mamma, sa kom inte och säg att vi har samma storlek längre..) För 200 kr! Grejen var den att vi bara hade 50 kr i kontanter, men efter en hetsig joggingtur till närmsta automat sa blev de mina. Jag är sa glad! De är som att ga barfota i, fast bättre.
.
.
Posted in Flea market
2010-03-29 at 23:55:40Martina veckohandlar

Ge mej en ananas och knäckebröd med lite ost och gurka pa sa är jag nöjd.
Posted in Photo - Random
2010-03-29 at 23:42:572 flugor i 1 smäll


Kolla in den här lille kissen. Han har listat ut hur han kan dricka ur kranen och samtidigt tvätta ansiktet.
Posted in Fun
2010-03-26 at 09:06:21Saknad

Jag saknar att sitta pa Roasters och fika i timmar och att prata om samma saker om och om igen. Jag saknar att se bekanta ansikten pa stan. Jag saknar att sitta ute pa altan och grilla pa sommaren. Jag saknar havet och hur det luktar. Jag saknar lösviktsgodis och Sourcream-and Pepperchips. Jag saknar mammas kardemummabullar.  Jag saknar att sitta barbacka pa Meadlys rygg, känna gräset kittla under fötterna och begrava min näsa hennes man. Jag saknar att hoppa i det iskalla vattnet vid Udden redan i maj. Jag saknar att att ha Mira sovandes under min arm pa natten. Jag saknar att komma hem fran skolan, slänga mig i soffan och se pa Vänner i väntan pa att mamma ska komma hem. Jag saknar att kunna göra mig förstadd utan att vända tungan och hjärnan ut och in. Jag saknar att möta bekanta ansikten ute pa krogen och jag saknar det obligatoriska Maxbesöket efterat.
.
.
....aah, jag saknar Lulea!
Posted in Personal
2010-03-24 at 16:54:02Frühling 2010


Som ni ser har vi städat undan vinterjackorna för säsongen.
Det ska visst ligga runt 20 grader hela veckan. PLUS.
Posted in Photo - Random
2010-03-22 at 22:09:29Fixande i lägeheten


Förra söndagen var vi pa IKEA och köpte ramar. Jag malade dem och nu haller vi bara pa att fundera hur de ska hänga pa väggen. Vi hängde upp dem för tre dagar sen med markeringstejp för att se hur det sag ut. Och där hänger det än. Det ser väldigt konstigt ut. Snett hänger de ocksa.
Bilderna är dock AWESOME.
Posted in Photo - Random
2010-03-22 at 20:40:06i brist pa annat..

I torsdags fick jag en ros i 16 manaders-present.
Vi hade dock ingen smal vas, sa en flaska Kölsch fick duga.

Posted in Fun
2010-03-21 at 17:14:25årets första glass


En liten grej jag gjorde i Ps.
I torsdags var det 20 grader i skuggan, och då var klockan fem - pa eftermiddagen.
Våren är verkligen här, och jag stormtrivs! Vi satt am Rhein och åt sommarens första glass. Hela staden har kommit till liv och alla har ett stort leende på läpparna.
Posted in Photo - Architecture
2010-03-20 at 14:20:47Premiär

Igar var vi pa en uteservering för första gangen i sommar. Solen sken och faglarna kvittrade. Jag drack en kaffe latte med hasselnötssmak och Kostja en varm choklad. Vi pratade om livet och om sommarens planer. Tiramisun vi beställt in smälte i munnen, vi hade aldrig ätit nagot liknande förut. "Vilket mysigt ställe, hit maste vi ga igen! sa jag. Han nickade och log. Jag hade precis pabörjat en historia om nagot som hänt tidigare pa dagen men stelnade plötsligt till. En isande vind blaste igenom mitt skelett och allt blev mörkt. Solen som tidigare hade värmt var hud var plötsligt borta. Lika borta som den värme som hallit oss vid liv. Vi tittade upp i hopp om att fa syn pa vad som uppehall den, och fick ett stort svart moln framför ögonen. Det var bara att ge sig. GAME OVER.
.
Vada, "Ett moln kan inte släcka solen." vad är det för svammel?
Vi kastade in handduken efter 1,5 minuter och sprang in i värmen istället.
Tiden är inte inne ännu.
Posted in Fun
2010-03-05 at 08:33:41


RSS 2.0