Josefine - Abandoned warehouse 2

Posted in Photo - Portait
2011-10-18 at 13:42:00Josefine - Abandoned warehouse 1

Posted in Photo - Portait
2011-10-17 at 21:36:50En övergiven fabrik, pre-shootIdag visade Verena mig ett underbart stället att fota på.

Det är en fabrik som ligger lite gömt och man måste veta var öppningen ligger för att ta sig in. Vi var där och rekade lite inför imorrn då jag och Josefine ska gå upp med tuppen för att fota nåt slags moderepotage. Tänk er halsdukar, over-kneestrumpor och min fina röda väska.
Posted in Other
2011-10-15 at 22:27:40www.martinahansson.com

Nu är min hemsida äntligen färdig! Jag har designat och kodat den helt själv och jag är faktiskt riktigt nöjd. Bilder kommer att fyllas på med eftersom samt en översättning till tyska.

Vad tycker ni? Jag skulle bli jätteglad om ni besökte den och ännu gladare om ni som har facebook, skulle klicka på "like" längst ner i vänstra hörnet. Hoppas ni gillar hemsidan och att er helg har varit lika bra som min!
Screenshots från hemsidan. Vilken bild är din personliga favoritbild?
Posted in Other
2011-10-09 at 20:54:55Mina poppar har varit här!


Utan internet i 24 timmar försmäktar vi på denna ö.

Brorsorna anlände sent på torsdagskvällen och vi ramlade i princip i säng. Dagen därpå åt vi frukost på mitt favoritkafé, "Fitness Frühstück" med fruktmüsli och kaffe. Därefter begav vi oss in mot stan. Vandrade runt och jag tog inte fram kameran ur väskan en enda gång, konstigt nog. Så därför har jag tyvärr ingen bild på Domen, bron, vårt lås på bron, Apfelberlinaren eller den goda Döner-kebaben.


På eftermiddagen/kvällen blev vi hungriga och gick och köpte en grill och tillbehör till hamburgare! Brorsorna hade nämligen med sig Friscobröd som present till Kostja (eftersom han är helt galen i den burgaren). Ganska underbart att sitta och grilla ute, sista dagen i september.


Lördagen började med tysk lyxfrukost a lá Tié.


Föjd av loppis, kaffé och lite shopping. Och Apfelschorle.


Sen bjöd vi Danne på middag på Oma Kleinmann och grabbarna lyckades äta upp världens största schnitzel. Var. Större än en vanlig talrik var den. Efter det var de mätta i 18 timmar och därimellan hann de prova på Jägermeister, ett tyskt schlagerparty och att vara limitless.

Så listan på tyska grejer de kan checka av är (klicka för bild/förklaring):

- Döner Kebab
- Apfelschorle
- Apfelberliner
- Jägermeister
- Club Mate
- Tyskt schlagerparty (inget att rekommendera)
- Brezel
- Olika sorters Kölsch
- Bionade
- Spätzle
- Schnitzel (världens största, som sagt)


Och med det var den här långhelgen över. Det var den bästa på länge.
Posted in Köln
2011-10-03 at 22:32:54


RSS 2.0