blackboard

Ljuset som sken in i lägenheten i förmiddags var så fint så jag passade på att fota lite mellan nysningarna. Ja, förkylningen klubbade mig igår kväll vilket i och för sig kom rätt passande eftersom vi nu äntligen har fått bredbandet ikopplat. So much internet to do! Eftersom vi inte har haft nåt tills igår blev vi rätt så rastlösa i lördags och bestämde oss för att måla en "svarta tavlan" i köket. Blev himla bra om jag får säga det själv.
 
 
Posted in Photo - Interior
2013-12-17 at 20:39:00första frukosten i nya lyan

nu har vi allt flyttat ska jag ta och tala om.
 
sov första natten i den nya lägenheten förrförra veckan någon gång. Kommer ärligt talat inte ihåg vilken dag eftersom det har varit så kaosigt och mycket på sista tiden. Förutom flyttning och tusen andra saker har jag haft besök finbesök från Sverige. Men då fotade jag bara lite med mobilen och vi får väl se om de fotona når dagens ljus.
 
I alla fall:
 
Här bor vi nu alltså!
 
 
Sov på en madrass på golvet i vardagsrummet första natten eftersom själva sängramen inte rymdes med första flyttlasset. 
 
 
En kille på en soffa utan överdrag eftersom det var i tvätten och diverse loppisfynd.
 
 
Första frukosten!! Kändes att vi behövde något rejält för att klara av att fixa och ha oss hela dagen så det blev Birchermüsli: havregryn, ett rivet eller, apelsinsaft, lite mjölk, yoghurt, kanel, kardemumma, nötter etc och topping.
 
 
 
Posted in Eatable
2013-12-10 at 18:19:38


RSS 2.0