Än är det inte över
På torsdag kommer brorsorna.

Välkommen tillbaka till sommaren kan jag ju bara säga.


(idag packade jag upp julgranar på jobbet och sprang omkring barbent på stan.. Va konstigt livet kan vara egentligen.)
Posted in Other
2011-09-27 at 21:12:38Fotouppdrag nummer 5

Det här är den mest lyckad fotograferingen än så länge. Det har varit regnigt hela dagen, men precis när jag skulle börja fota kom solen fram och ljuset var perfekt.Bilden är en länk till hemsidan.
Posted in Photo - Interior
2011-09-18 at 20:20:00En perfekt helg

Åh, vilken bra helg det har varit. Myskväll, två fotojobb (det andra kommer upp om en liten stund), bowling med vänner (jag vann båda rundorna!) och brunch på mitt favoritkafé. Mycket bättre så blir det inte. Här blir det brunch med brorsorna om två veckor, det kan jag lova :)
Posted in Photo - Random
2011-09-18 at 20:05:09Ett fjärde jobbuppdrag

Idag hade jag ännu ett fotojobb, det fjärde i raden. Såhär såg lägenheten ut:

Bilden är en länk till hemsidan.
Jag har tagit de fjorton första bilderna och de andra har värden tagit.
Posted in Photo - Interior
2011-09-17 at 20:19:05Streets of Berlin - East Side Gallery

Att vara i Berlin utan att se muren, hade ju varit dumt. Så en dag åkte vi till Warschauer Straße, köpte med oss kinamat (i en låda med pinnar, mycket viktigt) strosade runt lite längs muren och njöt av de sista solstrålarna vid vattnet.

Posted in Berlin
2011-09-09 at 16:04:00Streets of Berlin - Tempelhof Flughafen


Tempelhof Flughafen är den gamla flygplatsen i Berlin som nu håller på att byggas om till en park.


Det var väldans blåsigt och det var många som flög drakar och åkte efter dem på skateboards.


Vi hade dock varken drake eller skateboard så vi satte oss ner på en bänk och hade picknick.

Posted in Berlin
2011-09-09 at 11:46:34Streets of Berlin - Brandenburger Tor

Ni ska bara veta hur mycket det  faktiskt regnade minuterna före den här fantastiska solnedgången. Vi stod i tunnenbanan, precis nedanför Brandenburger Tor när det började störtregna och blixten slog ner exakt ovanför oss. Hela tunnenbanan dånade. Vi bestämde oss då för att skippa det hela och ta det en annan dag istället. Halvvägs på väg hemmåt, två stationer från Brandenburger Tor upptäckte vi att det solen sken! Vi kastade oss då i tunnelbanan igen och fick se det här:

Posted in Berlin
2011-09-09 at 10:18:00Streets of Berlin - Oderbergerstraße


Min favoritgata i Berlin är Oderbergerstraße. Den ligger i Prenzlauer Berg, i anslutning till Kastanienallee. Mysiga caféer och restauranger över allt, fina hus, fönster och lägenheter med högt i tak. Åh, där hade jag kunnat bo.Den här bilden är egentligen inte tagen på Oderbergerstraße, utan på väg till Mauerpark. Men det ligger där i närheten i alla fall.


På det här lilla caféet satte vi oss och tog en kopp kaffe eftersom regnet öste ner utanför. Det slutade med att vi blev kvar i flera timmar och åt våfflor med socker och kanel. Inga möbler passade till varandra och alltså precis så charmigt som det ska va.
Ungefär såhär såg min våffla ut.


När våfflorna var uppätna fördrev vi tiden med att smygfota folk som gick förbi. Jag blev lite småkär i edn här tjejens väska och har nu köpt mig en blandning mellan den och den väskan som tjejen på cykeln i det HÄR inlägget har.


Här lyckades jag fånga värsta filmkyssen på bild.


Fin gatukonst.


Second-hand-skoaffär/kaos.


Ett exempel på de fina gamla husen.


Och ännu ett smygfoto.

Och det var Oderbergerstraße, den kortfattade versionen. Imorgon kommer ni få se den underbara solnedgången vid Brandenburger Tor. Stay tuned!Posted in Berlin
2011-09-08 at 21:57:12Catch the moment in an instant

Har haft så himla mycktet att göra på siståne så jag helt kom av mig med bilderna fran Berlin. Min dator är dessutom fortfarande överfull och långsammare än långsammast. Måste köpa en ny extern hårddisk för på det här sättet blir det inte många bilder redigerade.


Bredvid garderoben till den sköna klubben Cassiopeia i Friedrichshain, Berlin. Grym klubb och location.
Posted in Berlin
2011-09-08 at 20:59:16Ruhr

A trip with my class to the Ruhr region (Ruhrgebiet).

Locations:

* Landschaftspark Duisburg-Nord
* The Zollverein Coal Mine Industrial Complex, which is on the UNESCO list of World Heritage Sites (german: Zeche Zollverein - Weltkulturerbe der UNESCO)
* Bottrop Tetraeder

Music: Kollektiv Turmstraße - Was bleibt

Posted in Music & Video
2011-09-07 at 21:40:27Det går bra nuJag har ett asroligt extrajobb där jag får se och fotografera fina lägenheter. Jag håller på att redigera en film från när vi var i Ruhrområdet med klassen och jag skulle kunna hålla på hur länge som helst. Jag trivs på IKEA och får väldigt god mat. Jag lär känna minst en ny person varje dag. Jag brände precis bort halva ringfingret och det gör ont som satan men jag är glad ändå för jag har tankat ipoden full med nya Filip och Fredrik-podcasts.

Godnatt.


En liten del av klassen.
Posted in Other
2011-09-05 at 23:07:28


RSS 2.0