drömhus till salu

 
åh herregud vilket fint hus.
 
(bilder via hemnet)
Posted in Other
2012-10-30 at 10:21:21du sätter höstsolen i eld

Åh vad jag älskar hösten. Ljus, löv och underbart fina skuggor i eftermiddagsolen.

 
 
 
Posted in Photo - Nature
2012-10-24 at 22:08:00dagens kontor

Jag hade en lägenhetsplåtning i Ehrenfeld i morse så jag satte mig på ett litet café som heter cafecafe efteråt för att redigera bilder. Fotade även en extremt fotogen person igår. Det är väldans svårt att välja ut de bästa bilderna eftersom nästan alla blev bra. Nu ska jag i alla fall strax iväg och fotografera lite folk vid universitetet. Bilderna till det lite hemliga projektet kommer att ni få se i början av november, så stay tuned! 
 
 
Posted in Other
2012-10-24 at 16:26:00vit kopp + porslinspenna = designerkopp!

Köpte ett par vita koppar på en loppis för ett par veckor sedan. Hade en idé att piffa upp dem lite grann med en porslinspenna. Här nedan ser ni resultatet. Den pennan jag använde torkar efter tre dagar så man behöver inte bränna porslinet i ugnen. Ganska skönt tycker jag, eftersom jag är tveksam att kopparna ens hade fått plats i min lilla ugn..
 
En rolig pysselgrej att göra när man har lite tråkigt. En väldigt fin present också. (Det är nu mina nära och kära kan hinta om de råkar gilla idén. Har nämligen redan börjat införskaffa julklappar..)
Posted in Pyssel
2012-10-21 at 22:53:21fyra nyanser av höst


 
 
 
Posted in Photo - Nature
2012-10-21 at 22:31:00utomlands.

 
 
 
Alltså, han är ju så himla bra den där Zacke.
 
 
Posted in Music & Video
2012-10-18 at 17:40:00____ höstigram

  
  
 
  
  Posted in Photo - Random
2012-10-18 at 17:04:00Movits! kommer till Köln

 
 
Nu vet jag var jag ska önska mig i födelsedagspresent.
Posted in Other
2012-10-18 at 16:59:00podcaster jag lyssnar på

 

Jag gillar podcaster. 

 

Skulle nästan kunna säga att jag är lite smått besatt av dem.

Jag tänkte därför tipsa om vilka jag lyssnar på varje vecka och när de kommer ut.

 

Onsdag: Alex och Sigges podcast. 

Jag har läst Alex Schulmans båda böcker. Jag läser hans blogg och följer Schulman Show på Aftonbladet. Jag gillar hans språk. När han i somras startade en podcats med någon Sigge Eklund-snubbe tänkte jag: "Men alltså, vad är det här för typ som pratar så otroligt sakta och låter så himla trött?" Blev ganska besviken om jag ska vara ärlig och orkade inte lyssna så noga. Men när jag blev van med hans röst, efter ett par avsnitt, så kom jag på att han är ett geni och en väldigt intressant person. Så, om ni tänker likadant som jag i början, ge honom en chans.

 

Torsdag: Filip och Fredriks podcast. Behöver väl ingen större presentation. Filip Hammar och Fredrik Wikingsson som man känner dem, de pratar extremt snabbt om lite allt möjligt. Detta är den podcasten jag har följt längst. Är nästan alltid bra, även om de inte alltid pratar om så mycket. 

 

Fredag: C/o Hannah och Amandas.  De två systrarna Hannah Widell och Amanda Schulman pratar om bland annat relationer, mat, hälsa och extremt roliga anekdoter. De bjuder verkligen på sig själva och är väldigt underhållande. Båda är så kallade HSP:are = High sensitive person. (Som jag tror jag också har en släng av) Hör mer om det i avsnitt 15.

De har även ett webtvprogram som heter "På middag hos Hannah och Amanda" på Aftonbladet, bloggar och ett nystartat magasin. Som de brukar säga: "Försök att missa oss!"

 

 

Podcaster jag lyssnar på lite mer sporadisk:

 

Värvet: Kristoffer Triumf träffar en gäst och pratar om hur det är att verka i nöjesvärlden. Han låter de prata till punkt och intervjuerna är ofta väldigt intressanta och underhållande. Favoriter: Sigge Eklund och Martin Kellerman.

P3 Dokumentär har även väldigt många och bra program. Mordet på Fadime, Vipeholmsexperinenten, Alexandramannen och 11 september är några jag har hunnit lyssna på och som är otroligt intressanta. (Lyssnar oftast på dagtid då de ibland kan vara ganska obehagliga.)

Sommar i P1: De bästa enligt mig Nour El-Refai, Alex Schulman och Laleh Pourkarim (tror hon pratade 2009, så ni får gå ganska långt bak i arkivet på itunes eller på sverigesradios hemsida för att hitta det.) 

Tankesmedjan: "Sveriges enda satirprogram", även om jag tycker det var lite bättre förr.

 

Podcast jag lyssnade väldigt mycket på förut men som jag glidit ifrån:

Mammas nya kille.

 

För att hitta respektive podcast, sök i iTunes Store. Alla är gratis och de flesta kommer en gång i veckan! 

 

 

Posted in Other
2012-10-17 at 14:27:04fortsätt när mörkret kommer och allt gör ont

 
 
 
Posted in Photo - Nature
2012-10-11 at 17:56:00


RSS 2.0