Det optimala svaret.

Tänkte bara göra en kort liten redogörelse av ordet "meeh" eftersom jag har stött på många som på något sätt uppfattar ordet som negativt. Negativt behöver det inte alls vara. Det är ett helt fenomenalt ord!
Det var min kära vän Robin som för en ganska lång tid sonm introducerade mej för begreppet och jag fann det mycket användningsbart.


Exempel 1: Du träffar någon du inte träffat på länge och som egentligen inte borde vara där du är - "Meeh!" (Förvånat och snopet, men ändå glatt eftersom det är ett kärt återseende. Som frågan: "Vad gör du här?!" fast i ett ord.)  Ex 2: En vän berättar en vän någonting jobbigt/irriterande/störande - "MEEH!" (Du visar att du är missnöjd och behöver egentligen gå djupare i den diskussionen om du inte vill). Ex 3: Någon säger/gör någonting taskigt - "Meeh." (Fan-va-dum-du-är-meeh.) Ex 4: Någon säger någonting du inte förstod/lyssnade på och du vill försöka se ut som om du förstod/lyssnade i alla fall - "Meeh?" (Liknande: "Jasså det säger du?" Hur du lägger betoningen beror på tonfallet hos den andre.)


Ni hittar säkert på fler användningsområden. Ingenting är för knasigt eller konstigt, allt är tillåtet. Bara er egen fantasi kan stoppa er!
Lycka till!

Posted in Fun
2008-05-08 at 10:35:09



Comments
Name:
Remember me?

E-mail: (your email is never published or shared)

Website/blog:

Comment:

Trackback